Bovenverdieping

Harem cafe lounge

Ben jij in Den Haag en heb je een keer zin om te loungen? Of wil je gewoon gezellig een hapje eten en een drankje doen met een vriend of vriendin? Bij Harem cafe lounge kan het allemaal. Kom eens langs bij onze cafe lounge en geniet van zowel onze drankjes en waterpijpen bij onze cafe lounge in Den Haag.

Over Harem cafe lounge

Naast dat je van ons restaurant op de benedenverdieping kan genieten, hebben wij ook een cafe lounge op de bovenverdieping. Bij Harem cafe lounge restaurant heb je een combinatie van een mooie ambiance met een stijlvol interieur, een relaxte en zeer toegankelijke sfeer en dit allemaal onder het genot van heerlijke drankjes en waterpijpen. Dit maakt Harem cafe lounge de ideale plek voor jou!

Je kunt bij Harem cafe lounge terecht voor zowel lekker halal eten, drinken en om relaxed te loungen. Wij bieden jou verschillende smaken waterpijp (ook wel bekend als shisha, nargile) aan. Bij Harem cafe lounge vind je een mooie ambiance en een gezellig sfeer. Daarnaast staat service hoog bij ons in het vaandel en zorgen wij ervoor dat jij een een top avond heb. Onze cafe lounge restaurant is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid.

Een speciale gelegenheid vieren is natuurlijk ook mogelijk bij ons. Onze cafe lounge in Den Haag is ideaal voor een speciale gelegenheid met jouw vrienden of familie. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Wil jij graag een impressie krijgen van onze cafe lounge? Vergeet dan zeker niet om onze foto’s en video’s te bekijken uit de galerij.

Ben jij benieuwd naar het menu van zowel ons restaurant als onze cafe lounge in Den Haag? Bekijk dan het restaurant menu en ons lounge menu!

Naast onze luxe Harem café lounge restaurant waar je heerlijk kunt genieten van het lekkere eten en relaxed loungen, is het ook mogelijk om heerlijk te ontbijten. Begin de dag goed met de heerlijk luxe kahvalti bij Harem café lounge restaurant Den Haag!

Contact

Wil jij graag een keertje loungen bij Harem cafe lounge restaurant in Den Haag? Kom dan langs en maak gebruik van onze bovenverdieping! Of heb je misschien nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer je wilt dineren bij ons, is dat natuurlijk ook mogelijk in ons restaurant op de beneden etage. Wel raden we je zeker aan om te reserveren. Een heerlijk avondje uit en eventueel waterpijp roken doe je bij Harem cafe lounge in Den Haag!

Adres:
Van Maanenkade 2
2516 LL Den Haag

Tel: 070 330 08 05
E-mail: info@haremrestaurant.nl

Ga terug