Dineren

Turks eten

De Turkse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken. Deze keuken is een hele interessante keuken, met veel verschillende invloeden. Vooral Arabische en Mediterrane smaken zijn herkenbaar. Wanneer je op zoek bent naar een lekker traditioneel Turks restaurant in Den Haag, bent u bij Harem restaurant aan het juiste adres. Heb jij nog geen ervaring met de Turkse keuken? Dan maken wij je graag bekend met deze veelzijdige keuken.

De Turkse keuken

De Turkse keuken kent veel verschillende invloeden. De meeste gerechten zijn meestal gebaseerd op vers fruit en groente, gegrild vlees of vis en vele soorten salades. De diverse schotels worden vaak begeleid door yoghurt en sauzen. Bij Harem restaurant zorgen wij altijd voor vlees, vis en pangerechten van kwaliteit en een leuke ambiance. De vleesspecialiteiten van de grill zijn zeer geliefd, döner kebab en köfte zijn de meest bekende gerechten. De ‘meze’ zijn ook populair, dit zijn kleine voorgerechten wat je kunt vergelijken met een soort tapas! Natuurlijk bieden wij ook traditionele desserts aan, een bekend voorbeeld hiervan is baklava. Bij desserts in de Turkse keuken wordt vaak gebruik gemaakt van deegwaren, honing, noten en gedroogd fruit.

Halal eten

Bij Harem restaurant kun je een keuze maken uit veel halal gerechten. Wij bereiden onze Turkse gerechten met de beste kruiden. Van een lekkere linzensoep en een salade tot aan grillgerechten van vlees, bij Harem restaurant maken wij gebruik van een groot menu waarbij iedereen een heerlijk halal gerecht kan uitkiezen. Bekijk het menu van ons restaurant voor onze gerechten.

Over Harem restaurant

Harem restaurant is een van de beste Turkse restaurants in Den Haag. Bij ons kan je gebruik maken van een restaurant op de onderverdieping en een restaurant op de bovenverdieping waarbij je in een gezellige en sfeervolle plek lekker kunt ontspannen. Hier kan je onder andere eten, drinken en gebruik maken van waterpijp (shisha). Bekijk het menu van onze bovenverdieping.

 

Contact

Heb jij nog nog overige vragen over turks eten of over het restaurant zelf? Of wil je graag reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Een heerlijk avondje eten in een traditioneel Turks restaurant in Den Haag, doe je bij Harem restaurant! Ook is het restaurant gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Adres:
Van Maanenkade 2
2516 LL Den Haag

Tel: 070 330 08 05
E-mail: info@haremrestaurant.nl

Ga terug