Halal eten

Halal

Zoals vele mensen weten, wordt de term halal gebruikt op het vlees van dieren die geslacht zijn volgens de wetten en regels van de Islam. Halal staat voor alles wat goed en rein is volgens de Koran. Het eten van halal producten wordt steeds populairder en daarom is het tegenwoordig steeds belangrijker om je als restaurant hieraan te houden. Bij Harem restaurant zorgen wij voor vlees van kwaliteit en een leuke ambiance. Heb je behoefte aan lekker halal eten en gezelligheid? Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze gerechten zijn alleen bereid met de meest verse ingrediënten en worden door zeer gedreven professionals gemaakt voor jou en je gezelschap. Mocht je speciale wensen hebben, kun je dat aangeven aan de ober in het restaurant zelf. Wij houden overal rekening mee.

Halal restaurant

Bij Harem restaurant kun je een keuze maken uit vele halal gerechten. Wij bereiden onze Turkse gerechten met de beste kruiden en daarnaast kun je ook meegenieten van onze live muziek,  evenementen of een waterpijp. Van een lekkere linzensoep tot grillgerechten, bij Harem restaurant maken wij gebruik van een veelzijdig en groot menu, waarbij iedereen een heerlijk halal gerecht kan uitkiezen. Bekijk het halal menu direct en kom snel langs! Er is voor ieder wat wils!
Wil jij culinair genieten van onze luxe ontbijt? Bij Harem restaurant kan je naast heerlijk dineren, ook genieten van onze heerlijke kahvalti!

Halal restaurant Den Haag

Heb jij nog geen weekendplannen? Kom gerust langs bij Harem restaurant voor overheerlijke halal gerechten. Vooral als je in de buurt bent van Den Haag, is Harem restaurant een aanrader! Ook maken onze koks graag heerlijke grillgerechten en burgers voor jou, die gemaakt zijn van unieke kruiden uit de Turkse keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spiesjes met kruidig lamsgehakt en gemarineerde kipfilet. Of heb je juist gewoon zin in iets als een lekkere pasta of een burger? Dan heeft Harem precies waar je op zoek naar bent! Ook is het restaurant makkelijk bereikbaar en kunt u met verschillende trams voor de deur uitstappen. Natuurlijk is het ook mogelijk om vanaf Den Haag Hollands Spoor of het Rijswijkse plein enkele minuten te lopen.

Contact

Heb je nog overige vragen over onze halal gerechten of over het restaurant zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Voor de liefhebbers is er elk weekend op wisselende dagen een band aanwezig met live muziek. Een heerlijk avondje uit doe je bij Harem restaurant! Ook is het restaurant gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Adres:
Van Maanenkade 2
2516 LL Den Haag

Tel: 070 330 08 05
E-mail: info@haremrestaurant.nl

Ga terug