Kindvriendelijk restaurant

Kindvriendelijk restaurant

Wil je met je gezin lekker een drankje doen of een hapje doen? Kom dan langs bij Harem restaurant. Wij proberen om ons menu aan te passen op alle leeftijden. Natuurlijk vinden wij het ook erg leuk om alle jonge lachende gezichten te zien. Wanneer je met je gezin uit eten gaat moet dit natuurlijk wel een geschikt restaurant zijn. Ook al hebben wij een cafe lounge met waterpijpen op de bovenste verdieping, hebben wij ervoor gezorgd dat hier een duidelijke afscheiding aanwezig is. Op de begane grond bevindt zich het restaurant en op de bovenste verdieping is de cafe lounge gevestigd. Door deze duidelijke scheiding zullen de kinderen nergens last van hebben en het niet eens door hebben.

Met je kinderen eten

Je weet als geen ander hoe leuk het kan zijn om met je kinderen uit eten te gaan. Bij Harem restaurant kun je niet alleen genieten van lekker halal eten, maar proberen wij ook een aangename sfeer te creëren. Vooral wanneer je op zoek bent naar lekkere toetjes zit je goed bij Harem. Wij hebben op de dessertkaart meer dan genoeg keuze voor onze kleine vrienden. Natuurlijk mogen de ouders ook meegenieten van heerlijk ijs of andere speciale delicatessen.

Ook is het mogelijk om heerlijk te ontbijten bij Harem restaurant. Ontdek de luxe kahvalti en begin je dag goed bij Harem Restaurant in Den Haag!

Kindvriendelijk restaurant Den Haag

Zoals de meeste weten zijn wij gevestigd in Den Haag. Vlakbij het station Holland Spoor kun je ons vinden. Ook de trams stoppen dichtbij ons restaurant. Mocht je toch met de auto willen komen hoef je je geen zorgen te maken over de parkeerplekken. Er is genoeg parkeergelegenheid. Kom daarom gerust langs en geniet van meer dan 50 soorten gerechten uit de Turkse keuken. Mocht je speciale wensen hebben of leuke ideeën, dan horen we dat graag van je! Onze collega’s zijn je graag van dienst. Kortom, Harem restaurant is het gezelligste restaurant in Den Haag voor volwassenen en kinderen.

Contact

Wil je heerlijk eten met je kinderen bij ons kindvriendelijke restaurant in Den Haag? Wacht dan niet langer en reserveer direct. Heeft u nog overige vragen over onze gerechten of over het restaurant zelf? Neem dan gerust contact met ons op.

Adres:
Van Maanenkade 2
2516 LL Den Haag

Tel: 070 330 08 05
E-mail: info@haremrestaurant.nl

Ga terug