Onderverdieping

Turks restaurant Den Haag

Ben jij op zoek naar een Turks restaurant en wil jij een leuke avond? Dan is Harem restaurant vast en zeker iets voor jou! De Turkse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken. Wij gebruiken alleen verse ingrediënten om op deze manier voor jou de lekkerste maaltijden klaar te maken. De Turkse keuken kent veel verschillende invloeden, vooral Arabische en Mediterrane smaken zal je bij ons in de keuken terugvinden. Heb jij nog geen ervaring met de Turkse keuken? Dan is dit zeker het proberen waard en hopen wij jou snel in ons restaurant te zien!

De meeste gerechten die wij aanbieden zijn gebaseerd op vers fruit en groente, vlees, vis, soepen en salades. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten en zorgen voor vlees, vis en pan gerechten van hoogwaardige kwaliteit. Of u nou op zoek naar een heerlijk steak, of juist een lekkere pasta, bij Harem in Den Haag heb je een brede keuze! Neem anders een kijkje in ons restaurant menu of lounge menu als je hier benieuwd naar bent.

Halal eten

Bij Harem restaurant kun je een keuze maken uit veel halal gerechten. Wij bereiden onze Turkse gerechten met de beste kruiden. Van een lekkere linzensoep of salade tot aan grillgerechten van vlees, bij Harem restaurant maken wij gebruik van een veelzijdig en groot menu waarbij iedereen een heerlijk halal gerecht kan uitkiezen. Wij hebben voor ieder wat wils.

Turks restaurant met een goede sfeer

Naast onze diverse menukaart en heerlijke maaltijden kan je elk weekend op wisselende avonden genieten op onze bovenverdieping van muziek. Of je nou een avondje lekker wilt relaxen, of met vrienden/vriendinnen wilt afspreken, bij Harem is alles mogelijk! Geniet in ons Turkse restaurant van de mooie ambiance, heerlijke hapjes en drankjes en eventueel een waterpijp (ook wel shisha of nargile).

Contact

Wil jij genieten van heerlijke gerechten zoals onze steak in Den Haag of heb jij nog nog overige vragen over ons Turkse restaurant? Wil je graag reserveren? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Een heerlijk avondje eten in een traditioneel Turkse restaurant in Den Haag, doe je bij Harem restaurant! Ook is het restaurant gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Adres:
Van Maanenkade 2
2516 LL Den Haag

Tel: 070 330 08 05
E-mail: info@haremrestaurant.nl

Ga terug