Ontbijten

Ontbijt

Bij Harem Restaurant kan je samen met gezelschap heerlijk lunchen en dineren in een heerlijke sfeer. Naast lunch en dineren, is ontbijten ook mogelijk. Het Turkse woord voor ontbijt is ‘kahvalti’. Geniet van de authentieke Turkse keuken bij Harem Restaurant. In ons ontbijt zal je pure smaken, gezonde en verse ingrediënten vinden. Een echt Turks ontbijt, dat eet je bij Restaurant Harem!

Kahvalti

Niet alleen Nederlanders zijn gek op een uitgebreid ontbijt. Ook in Turkije houden mensen ervan om te genieten van een uitgebreid ontbijtje (kahvalti). Eten is voor Turkse mensen heel belangrijk, zo ook het ontbijt. Niet zozeer om de voeding, maar ook als sociale activiteit. Het eten, ook het ontbijt, zal dus ook wat tijd in beslag nemen. In onze Turkse keuken worden talloze kleine schaaltjes en bordjes klaargezet. Een typisch Turks ontbijt bestaat vaak uit Turks brood, witte en gele kaas, groene en zwarte olijven, eieren, tomaat, komkommer, groene pepers, honing, jams en thee. Ook kunnen warme gerechten als omeletten en soepen genuttigd worden.

Een bekend Turks ontbijt gerecht is ‘Menemen’, dit is een eiergerecht waarbij ook ingrediënten als tomaten, groene paprika en uien, en kruiden als zwarte en rode peper aan toegevoegd kunnen worden.

Een ander bekend gerecht is ‘börek’, vaak wordt dit gemaakt met blader- of filodeeg. Deze laagjes deeg worden afgewisseld met ingrediënten als spinazie, yoghurt, ei of vlees. Wanneer jij kiest voor kahvalti bij Harem Restaurant in Den Haag, kun je pure smaken, gezonde en verse ingrediënten verwachten.

Ontbijt Den Haag

Wanneer je geïnteresseerd bent om een traditioneel Turks ontbijt in Den Haag te nuttigen, nodigen wij jou uit om een keer bij ons te komen eten! Wij raden je zeker aan om te reserveren. Vooral in het weekend kan het erg druk zijn. Nodig al je vrienden en familie uit. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Bij Harem Restaurant weet je zeker dat een Turkse kahvalti staat voor smullen en uitbuiken.

Dineren Haram restaurant

Uiteraard kan je bij ons naast het heerlijke uitgebreide ontbijt, ook culinair genieten van onze grillgerechten van halal vlees tot aan onze overheerlijke linzensoep! Bij Harem restaurant vind je een veelzijdig en groot menu waarbij iedereen een heerlijk gerecht kunt kiezen. Wij hebben voor ieder wat wils. Heb je kinderen en wil je gezellig met je kinderen eten? Dat kan! Harem restaurant is naast een lounge, ook ideaal om met kinderen te eten. Op de onderste verdieping hebben wij speciaal een kindvriendelijke gedeelte geopend. Oftewel een restaurant waar je heerlijk kunt genieten van ons ontbijt, een lounge met waterpijp én het is een kindvriendelijk restaurant! En dat allemaal onder één dak.

Kahvalti Den Haag

Heb jij nog overige vragen over het Turkse ontbijt, ofwel kahvalti, dat wij aanbieden of over het restaurant zelf? Wil je graag reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Een heerlijk ontbijtje eten in een traditioneel Turkse restaurant in Den Haag, doe je bij Harem Restaurant! Ook is het restaurant gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Adres:
Van Maanenkade 2
2516 LL Den Haag

Tel: 070 330 08 05
E-mail: info@haremrestaurant.nl

Ga terug