Waterpijp

Waterpijp

Ben je op zoek naar een gezellige en sfeervolle lounge waar je waterpijp kunt roken? Dan ben je bij Harem cafe lounge aan het juiste adres. Harem restaurant cafe lounge biedt naast heerlijk eten in ons restaurant benedenverdieping ook een waterpijp lounge aan op de bovenverdieping. Vanuit uit 2 etages, leveren wij jou de kwaliteit op het gebied van de Turkse keuken, waterpijp (shisha) en live muziek evenementen in Den Haag.

Je kunt bij Harem cafe lounge terecht voor zowel eten als drinken als relaxed loungen met eventueel een waterpijp erbij. Wij bieden verschillende smaken voor de waterpijp, een gezellig sfeer en een uitstekende service aan. Kortom, Harem cafe lounge is de shisha lounge voor jou!

Wat is waterpijp?

Het kan zijn dat je nog niet bekend bent met de waterpijp. Dit wordt ook wel shisha, hookah of nargile genoemd. Als je op zoek bent naar een goede shisha/nargile lounge in Den Haag, ben je bij Harem cafe lounge aan het juiste adres. Een waterpijp, ook wel shisha, hookah of nargile is een instrument waarmee je waterpijptabak kunt roken. Het gebruiken van een waterpijp wordt vaak ook gezien als een sociale activiteit. Zeker met de mooie ambiance en goede service bij Harem cafe lounge, zal je een gezellig avondje hebben.

De gekozen waterpijptabak wordt in een tabakskommetje, ook wel kopje, gelegd. Op dit kopje worden kooltjes geplaatst waardoor de tabak wordt verwarmd. Wanneer je lucht inhaleert door het mondstuk van de slang, ontstaat er rook die via de pijp en de vaas met water in de mond en longen terecht komt. Doordat het water de rook verkoelt, wordt er een zachte en koude rook geïnhaleerd. Ook zal je het gekozen smaakje goed proeven. Wij beschikken over een divers assortiment. Hiernaast is het ook mogelijk om lekker eten en drinken te nuttigen en te ontspannen. Kortom, voor een gezellige avond met een shisha/nargile, zit je bij Harem cafe lounge goed!

Waterpijp smaken

Bij Harem cafe lounge beschikken we over een brede keuze aan smaken voor de waterpijp. Van bekende smaken zoals dubbel appel, mint en watermelon tot smaken als love, mojito, honey melon freeze en coconut kiss. Bekijk onze menukaart voor een overzicht van al onze smaken en prijzen. Met ons brede assortiment zijn we één van de beste waterpijp lounges in Den Haag. Voor een leuke en gezellige avond, ben je bij ons aan het juiste adres.

Restaurant

Zoals eerder beschreven kan je op de bovenste verdieping niet alleen heerlijk genieten van onze waterpijp, maar ook culinair genieten van onze halal eten. Wij bereiden onze Turkse gerechten met de beste kruiden. Je kunt van onze lekkere linzensoep tot aan onze grillgerechten. Ook zijn wij in de ochtend open, om je dag goed te beginnen met onze kahvalti.

Contact

Wil jij graag waterpijp roken bij Harem cafe lounge in Den Haag? Kom dan langs in onze waterpijp lounge op onze bovenverdieping! Of heb je misschien nog vragen over het gebruik van onze shisha/nargile? Neem dan gerust contact met ons op. Een heerlijk avondje uit en waterpijp roken doe je bij Harem cafe lounge in Den Haag! Ook zijn wij gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Natuurlijk is er voldoende parkeergelegenheid om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Adres:
Van Maanenkade 2
2516 LL Den Haag

Tel: 070 330 08 05
E-mail: info@haremrestaurant.nl

Ga terug